HReset

Smo ekipa novodobnih ambasadorjev zaposlitvene transformacije.

Združuje nas skupna vizija, da gradimo trdne mostove, med podjetji in talenti, ki temeljijo na medsebojnem zaupanju, iskreni komunikaciji ter profesionalnosti. Ponujamo edinstveno strokovno HR podporo in (nekonvencionalne) vsebine za kadrovike ter iskalce kariernih priložnosti v Sloveniji in tujini.

0
+
Ogledov vsebin HReset
0
+
Različnih gostov
0
+
Število dogodkov

NAŠA MISIJA

Opolnomočenje kadrovskih strokovnjakov in iskalcev zaposlitve s koncepti marketinga, osebne rasti, samozavedanja ter čuječnosti.

NAŠA VIZIJA

Povezovanje podjetij in talentov na podlagi kombinacije preverjenih nekonvencionalnih in konvencionalnih HR znanj, metod in praks

ZA ISKALCE DELA

Kreator vaših življenjskih priložnosti ste samo in izključno vi, tako da je to, kakšno zaposlitev boste privabili v svoje življenje, odvisno od vas samih. Lahko pa vas opolnomočimo z informacijami, ki vam bodo olajšale pot do željenega cilja.

VODJA PROJEKTA

Anja Žibert

Anja Žibert je strokovnjakinja na področju kadrovskega marketinga. Karierna pot jo je v zadnjih 15-ih letih vodila skozi različna področja v Sloveniji in v tujini. Od blizu je spoznala prodajne procese, marketinške strategije ter nazadnje, kot rekruterka, tudi skrivnosti kadrovanja v različnih organizacijah. Njen cilj je, da na podlagi lastnih izkušenj in na podlagi povratnih informacij številnih posameznikov (in podjetij), ki jih je srečala v vseh teh letih, zgradi nov most med talenti in zaposlovalci, jih opolnomoči s koristnimi in uporabnimi informacijami, ki si jih sami očitno ne zmorejo/ne znajo izmenjati ter med njimi ustvariti dolgoročne sinergije.

Izvaja strokovno – izobraževalne delavnice za kadrovske strokovnjake (oz. vse, ki imajo opravka z iskanjem novih zaposlenih) ter svetuje posameznikom pri gradnji osebne/profesionalne blagovne znamke. Je tudi so-avtorica inovativnega video programa Talentomanija in so-ustanoviteljica projekta HReset.